Издавачката куќа ЕА не само што има интересни наслови за играње, туку и може да се пофали со исклучително дарежлива претплата каде, за 4 евра месечно, добивате пристап до 229 игри. Секој месец, листата од игрите станува сè подолга. Од неодамна, Anthem стана најновиот член и доколку сакате да ја проверите таа или некоја друга […]

Прочитај повеќе

Веќе знаеме што се случуваше со SOPA и PIPA во САД, каде што ИТ компании како Google, Wikipedia, Wired, Reddit реагираа со исклучување на сајтот и со масовно информирање на милиони луѓе за опасностите од законоти. Сега и во Европа се случува истото. Сличен договор на SOPA и PIPA, кој се заканува ја спречи слободната […]

Прочитај повеќе