Facebook во соработка со Definition6 овозможи да се прават видео презентации на вашата активност на друштвената мрежа уште од вашето онлајн „раѓање“. Ова процедурално видео интегрира информации што се овозможени за прегледување од вашиот профил и ги склопува во динамична презентација исполнета со содржини како слики и фотографии, прелетувајки низ свежиот Timeline неодамна овозможен за […]

Прочитај повеќе