Во обид да ја задоволиме женската ИТ популација на темата мобилни апликации, овој пост го посветувам токму на корисните апликации кои би и се нашле на секоја девојка, жена, мајка. Секако, и овојпат апликациите се бесплатни. My Days Како прва апликација, која никако не може да биде прогласена за унисекс апликација, а за среќа ја […]

Прочитај повеќе