Ауди платформата Soundcloud објави дека надминаа 10 милиони регистрирани корисници по само четири години од стартувањето во 2008-ма. Сервисот од Берлин кој служи за споделување на музика, имаше 5 милиони корисници пред само осум месеци, во јуни 2011-та година. На DLD конференцијата, ко-основачот Александер Љунг вели дека мобилните апликации и екосистемот на програмери се главниот […]

Прочитај повеќе