Јавен, во реално-време и едноставен, но не и друштвен. Вака ко-основачот Џек Дорси ја опишува својата друштвена мрежа Twitter. Тој на DLD конференцијата објасни дека Twitter е начин да се дознае за што прават пријателите, но повеќе од тоа е алатка да се дознае за што прават другите луѓе кои се блиски до вас од […]

Прочитај повеќе