Todoist има за цел ви помогне да добиете подобар увид во обврските, а потоа да проба и благовремено да ве извести за времето кога треба да се извршат. Со креирање на акаунтот ќе бидете прашани да наведете само една работа која би сакале да ја направите денес, а потоа една работа која би сакале да […]

Прочитај повеќе

Апликациите за организација на обврските се едни од тие апликации кои значително можат да ви го олеснат животот и да ви донесат поголема продуктивност. Тоа што е важно кај нив е што имаат одлична синхронизација и се користат на мобилен телефон, така да може да ги користите од било каде во било кое време. Можеби […]

Прочитај повеќе