Еtsy.com, светски позната онлајн продавница за оригинални ракотворби, ќе организира локални средби со заедницата ширум светот, а една таква средба ќе се случи и во Скопје. Настанот е закажан за 4-ти февруари, а мотивот зад настанот е секој вработен во Etsy.com да организира средба со заедницата на место каде што ќе ги помине празниците. „Целта […]

Прочитај повеќе