Bulletstorm: Full Clip Edition e римејк на истата игра од 2011 година. Тоа значи дека нема никакви промени во приказната, и понатаму играте со Грејсoн Хант кој, откако ќе се најде на напуштена планета ќе биде соочен со избор дали да си ја задоволи својата желба за одмазда или пак да му помогне да преостанатиот […]

Прочитај повеќе

Минатата недела заврши спорот помеѓу Bethesda и Interplay. Судот пресуди во корист на тужителот и ѝ ги додели сите права на Fallout на Bethesda. Поточно Interplay и Bethesda се договорија за дополнителни 2 милиони долари кои ќе им бидат исплатени на тужените. Спорот започна по продажбата на брендот Fallout, и објавата на Interplay дека постои […]

Прочитај повеќе