Со правилна комбинација на овие апликации, можете да направите одличен постер во едно пиење кафе. Преку интуитивен интерфејс, тие претставуваат корисна алатка за дизајнери, без разлика дали се работи за аматери или професионалци. Трите апликации се достапни на македонскиот AppStore. ArtPad ArtPad е бесплатна апликација која е рангирана во првите топ 10 апликации во категорија […]

Прочитај повеќе