Facebook овозможи да коментирате со вашиот Facebook профил на надворешни сајтови преку мобилен телефон. Плагинот Comments Box кој го има на 400.000 веб сајтови, сега има и мобилна верзија која ќе се појави и на сајтот кога е отворен преку мобилен телефон. За корисниците ова е добра вест бидејќи ќе можат да комуницираат со своите […]

Прочитај повеќе