Остануваат уште помалку од 20 дена до почетокот на Олимписките игри во Лондон, а со тоа стануваат се поинтересни апликациите со кои ќе ни се олесни следењето на Олимпијадата, меѓу кои и официјалната апликација, достапна за Android и iOS, додека сопствениците на BlackBerry апликацијата можат да ја најдат тука. Покрај резултатите апликациите ќе ви помогнат да […]

Прочитај повеќе

Организацискиот комитет на Oлимписките игри во Лондон 2012 одлучи да им го ограничи користењето на друштвените мрежи на сите 70.000 волонтери. Волонтерите не смеат да фотографираат и да постираат на Twitter, Facebook и други друштвени мрежи за тоа што се случува на нивните работни места, локации или да споделуваат детали за атлетичарите и другите ВИП […]

Прочитај повеќе