Новата iOS 5.1 бета 3 верзија, која Apple ја сподели со програмерите, открива дека новиот iPad таблет, заедно со подобар процесор, ќе го има и личниот асистент Siri. Во бета верзија на мобилниот оперативен систем е додадена нова секција во менито за тастатурата во кое се опишува за дикцијата и приватноста. Во таа секција се […]

Прочитај повеќе