Еве еден краток и корисен совет за навигација на YouTube видеа користејќи ги бројките на тастатурата, наместо глувче. Пример, за да стигнете 2 за да стигнете до 20 отсто од видеото. Ова може да биде многу корисно за да се прескокнат рекламите. Сите бројки од 1 до 9 може да се искористат за да се […]

Прочитај повеќе