Sapphire Technology се главни партнери на AMD, и нивните графички од секогаш се одликувале со квалитетна изработка веќе 10 години. Доколку сте подготвени да купите добра картичка која и по перформанси и по цена ќе ги задоволи вашите потреби и можности тогаш Sapphire дефинитивно не смеете да го заобиколите. Тие се први кои успешно го […]

Прочитај повеќе