Новиот iPhone 5 или 4S, зависно кое име ќе му го даде Apple, ќе се појави во септември, и според традицијата на Apple ќе биде претставен заедно со iOS 5 оперативниот систем на кој што ќе работи телефонот, пишува Bloomberg повикувајќи се на анонимни извори кои се блиски со плановите на компанијата.

Прочитај повеќе