Кои супермоќи би му ги имал на Google? Можеби премногу моќи за да може да ги искористи, вели илустраторот на College Humor, Калдвел Танер, кој објави интересни цртежи на популарни сајтови претставени како суперхерои. Сите „суперхерои“ си имаат свој непријател или конкурент, пример Аmazon го има Creiglist, Reddit го има StumbleUpon, а Google+ го има […]

Прочитај повеќе