За прв пат во само една недела, од 25 до 31 декември, се симнати неверојатни 1,2 милијарда мобилни апликации за iOS и Android, вели Fluffy, компанија за анализа на мобилниот пазар која го подготви извештајот следејќи податоци од над 140.000 апликации кои работат на двете мобилни платформи. Рекордот е поставен во неделата пост-католичкиот Божиќ и […]

Прочитај повеќе