@Stariot направи мајсторски инфографик за сите статистики на македонската репрезентација на изминатово Европско ракометно првенство 2012 кое се одржа во Србија. Прекрасниот и прегледен инфографик ќе ви даде уште повеќе информации и преглед за како Македонија успеа да освои 5-то место на натпреварувањето, од поединични статистики за играчите, до статистиките според натпреварите, реализацијата, голови, уделот […]

Прочитај повеќе

Пред некој ден македонската Twitter заедница собра стотици пластични шишиња и од нив направи Новогодишна елка сред скопскиот парк со цел да ја подигне еколошката свест кај граѓаните. За елката пишувавме претходно, а сега го споделуваме и видеото направено од Методија Ичев, Димитар Атанасов и Милан Јакшиќ. Слики ќе најдете тука. #MkWin

Прочитај повеќе