На 3-ти јануари 2011 го напишав отворениот повик за хакери. Една година подоцна има неколку работи од нашево опкружување на кои вреди да се потсетиме, што луѓето кои игриво ги проучуваат системите што другите ги земаат здраво за готово ги направија: Во 2011 во Македонија се одржаа четири НСНД настани – во Куманово, Штип, Охрид […]

Прочитај повеќе