Американската Национална академија за музичка уметност и наука постхумно ќе му додели Греми награда на Стив Џобс за достигнување во забавната индустрија. Г. Џобс е награден бидејќи успеа да креира уреди кои комплетно го подобрија начинот на како слушаме музика, но и успеа да ја убеди музичката индустрија да ги прифати онлајн продавниците и да […]

Прочитај повеќе