Друштвената мрежа најави дека од следната година, уште од јануари, Sponsored Stories ќе се појавуваат на на корисничкиот ѕид меѓу останатите вести од пријателите. Sponsored Stories се друштвени реклами кои сега се прикажуваат од десната страна на корисничкиот ѕид. Првично претставени пред една година, тие не се традиционални визуелни веб реклами, туку функционираат така што […]

Прочитај повеќе