Zynga, компанијата зад друштвените игри како FarmVille и Mafia Wars, е проценета на околу 6 до 7 милијарди долари по првичното јавно надавање. Zynga од пред една недела понуди 100 милиони акции на продажба по почетна цена од 10 долари. Но, на берзата цената на акциите на Zynga падна на 8,50 до 10 долари. Ова […]

Прочитај повеќе