Flickr, друштвената мрежа за споделување фотографии која брои над 6 милијарди фотографии од 51 милиони корисници, ги објави најдобрите 18 фотографии закачени на сервисот во 2011-та. Фотографиите се изберени од уредништвото на Yahoo US, кои се сопственици на Flickr од 2005-та. Најдобрите изберени фотографии се од најактуелните настани што ја одбележаа 2011-та. Фотографиите се од […]

Прочитај повеќе