Facebook го тужи израелeцот Ротем Гуез кој сега, по промена на името, е познат како Марк Закерберг, бидејќи неговата компанија The Like Store ги нарушува условите за користење на друштвената мрежа. Промената на името иако е малку бизарна, сепак не е спорна. Проблемот лежи во тоа што, според Facebook, The Like Store ги нарушува правилата […]

Прочитај повеќе