Македонскиот член на 9gag.com, Горјан, испрати писмо до сајтот во вид на стрипче со чудните меми фаци, во кое побара помош од заедницата да му помогне да победи на натпревар на Canon Macedonia. <Надополнето> 9gag.com го тргна постот до Горјаn: „Ooooops! The post you’re looking for has been removed by Chuck Norris“.</надополнето> Кога Горјан го […]

Прочитај повеќе

Заедницата на популарниот хумористичен сајт 9gag.com му објави спам војна на Nescafe бидејќи Nescafe дисквалификува видео од својот натпревар од корисник кој побара „лајкови“ од заедницата за да победи и да го израдува својот хендикепиран брат. Унгарскиот Nescafe на својата Facebook страница објави натпревар на кој ги повика корисниците во кратко видео да објаснат што […]

Прочитај повеќе