Имајќи ја во предвид заситеноста на публиката од секојдневните „топ шоп“ техники на продажба, Volkswagen реши да искористи еден сосема поинаков начин за да нè запознае со можностите за заштеда при возење наVW автомобилите.

Прочитај повеќе