Во среда на 29.05 во Duna iStore ќе се одржи работилница за iWork за iOS. Бесплатните предавања се наменети за сите кои сакаат да научат како да обработувате документи, пресметки и презентации на iPad, iPad или iPhone. iWork ги соджи апликациите Pages за изработка на документи, Numbers за табеларни пресметки и Keynote кој е моќна […]

Прочитај повеќе

iUltima е бесплатна верзија за iPad на бизнис софтверот Ultima на Дуна Компјутери. Ultima е ERP софтвер за менаџирање на ресурсите за мали или големи бизниси, од дистрибуцијата на продукти до менаџирање на маркетинг материјалите. iUltima e додаток на тој софтвер со идеја да се искористи користи мобилноста на iPad-от за да може компаниските информации […]

Прочитај повеќе