iUltima е бесплатна верзија за iPad на бизнис софтверот Ultima на Дуна Компјутери. Ultima е ERP софтвер за менаџирање на ресурсите за мали или големи бизниси, од дистрибуцијата на продукти до менаџирање на маркетинг материјалите. iUltima e додаток на тој софтвер со идеја да се искористи користи мобилноста на iPad-от за да може компаниските информации […]

Прочитај повеќе