Како што се приближува крајот на годината и почетокот на божиќните празници, почнуваат и рекапитулациите и наградите за најдобрите игри оваа година но и најавите за нови игри во 21012. Први своите награди ги доделија во Spike TV, најголем дел од наградите се избор на уредниците на Spike а неколку (најдобар карактер во видео игра, […]

Прочитај повеќе