Креаторите на South Park, Треј Паркер и Мет Стоун се решија да ги оживеат ликовите на Ерик, Стен, Кајл и Кени на малку поинаков начин отколку што сме навикнати. Треј и Мет во соработка со THQ и Obsidian ја најавија South Park RPG. Оbsidian се познати по дизајнирање на продолженија на издадени видео игри Neverwinter Nights […]

Прочитај повеќе