Со оглед на популарноста (но, и контраверзноста) на Tesla, едноставно не можевме да ја пропуштиме шансата да поминеме малку време со Model X. Ако кажеме дека Tesla е во лимбо, нема да кажеме доволно. Пред само неколку дена се појавија гласини дека дури една четвртина од дадените депозити за Model 3 биле вратени – односно […]

Прочитај повеќе

Во .мк сајбер просторот во повеќе наврати се покажа и докажа дека има многу ентузијасти и заинтересирани за светот на автомобилите, и затоа се решивме да ви претставиме неколку .мк дестинации кои се посветени на оваа тема. Не грижете се, разгледајте си убаво, бидејќи за разлика од зонското паркирање, „вебирањето“ не се наплаќа од час. […]

Прочитај повеќе