TED, непрофитна организација со мисија да шири идеи вредни за споделување, по својата популарна iOS апликација за iPad објави и iPhone верзија. iPhone апликацијата им овозможува на корисниците да пребаруваат и гледаат TED видеа со должина од 3 до 18 минути. Мобилните корисници најчесто се само тоа – мобилни. Тие постојано се во движење, постојано […]

Прочитај повеќе