Холивудскиот актер и познат комичар Робин Вилијамс во шоуто на Елен Деџенерес се пошегува на сметка на Siri, апликацијата која беше промовирана со новиот iPhone 4S. Вилијамс, кој е добро познат шегобиец, го сподели своето искуство со Siri додека бил во Франција. Личниот асистент Siri не успеал да пронајде француски ресторани, по што Робин вели […]

Прочитај повеќе