P67A-UD3P-B3 е матична плоча претставена неодамна како дел од 6-тата серија на познатиот тајвански производител на плочи Gigabyte. P67A-UD3P-B3 не само што ќе изгледа одлично во вашето куќиште со својот иновативен дизајн и темна боја (за некои доста важен момент, за некои воопшто), туку ќе ги задоволи и поголемиот број од потребите со својата функционалност, брзина и стабилност.

Прочитај повеќе