Доколку користите мобилен уред со инсталиран Android OS, со помош на најновата верзија на Google Maps која претстави внатрешни мапи на објекти ќе можете да се ориентирате во големите трговски центри, стоковни куќи и аеродроми. Новите опции им овозможуваат на корисниците да прегледуваат специфични мапи за секој кат кој го посетуваат, со точност од 5 […]

Прочитај повеќе