На крајот на март, требаше да се ограничат бесплатните повици на времетраење од еден час. Таквото нешто, меѓутоа, не стапи на сила и сега корисниците имаат бесплатни и неограничени повици до крајот на јуни. Под неограничено времетраење се мисли на тоа дека повиците кои ги правите преку Google Meet можат да траат до 24 часа. […]

Прочитај повеќе

Viber е мобилна апликација за Android и iPhone која лесно се интегрира со вашата контакт листа и ви овозможува да комуницирате бесплатно со пријатели или роднини било каде во светот. Сé што ви е потребно за да воспоставите бесплатен разговор со добар квалитет е да имате стабилна интернет конекција на вашиот мобилен. Откако ќе ја […]

Прочитај повеќе