Се сеќавате на Wave? Google во блог пост најави „пролетно чистење“, односно гасење на сервиси кои не профункционираа. „Во процес сме на гасење на број на продукти кои немаа импакт како што ние очекувавме. Ги интегрираме некои од сервисите како опции во нашите пошироки продукти, и гасиме некои од нив кои покажаа поинаков пат напред“, […]

Прочитај повеќе