Локацискиот сервис Spotie е прогласен како најдобар меѓу петте регионални стартапи кои се претставија на белградскиот Startup Standap. Покрај хрватскитe Spotie и Kliks, на настанот се претставија Joszaki oд Унгарија, Slidemotion од Словенија и Newscurve од Србија. Spotie е мобилен локациски сервис кој овозможува не само да се најдат најинтересните настани во градот, туку и […]

Прочитај повеќе