Иако беше прилично корисна GPS навигација бидејќи информациите доаѓаат од краудсорсинг заедница, сепак Waze со еден потег стана убедливо најкул апликација за GPS навигација. Новиот глас кој ќе ги води корисниците ќе биде фантастичниот глас на Морган Фриман. Актерот е најновата ѕвезда која го позајмува гласот за Waze, а промените во Waze се дел од […]

Прочитај повеќе

Моментот кога ќе ни снема интернет и кога ќе сфатиме дека сме зависни од него. Ви претставуваме инфографик со идеи што да се прави во кризните моменти:

Прочитај повеќе