Google Мusic е тазе сервис за складирање музика на веб и слушање музика преку разни уреди. Проблемот со овој сервис, кој е конкурент на iTunes е што во моментов е наменет само за корисниците во САД. Но, без грижа бидејќи има начин како да се користи и од македонските корисници. Бидејќи Google ја проверува IP […]

Прочитај повеќе