Еден од најпопуларните финансиски веб сервиси, PayPal, само што стана уште поатрактивен за користење. Сервисот претстави Send Money Facebook апликација со која корисниците ќе можат да си праќаат пари. Има опција заедно со парите да се испрати и е-картичка која може да се искористи и за посакување на роденден и други прослави. „Инфраструктурите на PayPal […]

Прочитај повеќе