Овој текст првично е објавен на форумот на ИТ.мк од Сашо Михаилов со псевдоним „vlavot“. Ако имате прашање, сугестија или пофалба може да ги упатите и директно на блогот. Потрагата по нов тенок gaming лаптоп покрај останатите брендови, search engine-от ми уфрлуваше константно еден бренд, Razer. Првата мисла која ми дефокусира внимание беше, како да се набави […]

Прочитај повеќе

Razer ја претстави најновата верзија на гејминг лаптопот Blade, кој покрај моќните перформанси за да се играат сите high-end игри на најдобра графика, и покрај тоа што е само 1,7 сантиметри тенок, доаѓа со 14-инчен екран на допир со досега-нечуена-резолуција-за-лаптопи од 3200 x 1800 пиксели. За споредба ланската верзија на Blade имаше само половина од […]

Прочитај повеќе

На почеток на месецот компанијата која ги произведува најдобрите гејминг лаптопи Razer објави дека се украдени пар прототипи од лаптопот кој го развиваат. Новиот лаптоп Blade покрај хардверските подобрувањата има мини дисплеј на самиот лаптоп кој може да се користи за прикажување на мини-мапа или за прикажување на други опции од играта. Според изјавата кое […]

Прочитај повеќе