Тешко е да се промените надворешниот физички дизајн на телефоните, можеби да најдете некоја уникатна маска, но затоа има многу лесен начин, благодарение на ТechRadar, да го промените интерфејсот на Аndroid да изгледа како тој на iPhone. Сигурно многу од фановите на Android ќе се навредат од овој текст, поголемиот дел се анти-iPhone, но смирете […]

Прочитај повеќе