Минатата недела Apple беше категоричен велејќи дека личниот асистент Siri ќе работи само на iPhone 4S, но не и на постарите модели. Siri користи постојано својот блог кои решија да споделат алатки за „кои не се завршени, но може да им искористат на билокој кој е технички поткован да креира Siri апликација.“ Француските истражувачи велат […]

Прочитај повеќе