На почетокот од оваа година, Google лансираше веб сајт на кој може да се најде секое издание од списанието Think Quarterly, како и видео платформата Think Voices. Тимот кој стои зад проектот Think With Google, стартуваше нов проект наречен Think Insights, кој ќе претставува центар за најновите потрошувачки трендови, разни истражувања на пазари и маркетинг […]

Прочитај повеќе