Pro верзијата има целосен редизајн според дизајн препораките на Google, вели Иван Димовски, креатор на Наполни си. За бесплатната Android апликацијата пишувавме претходно. Таа служи за лоцирање на сите бензиски пумпи блиски до локацијата на возачот. Содржи и опција за статистика и калкулирање на колку бензин е наполнето. Новата Pro верзија ќе биде и основната […]

Прочитај повеќе

Наполни си е апликација за Android која е корисна за сите возачи. Не само што има над 130 бензиски пумпи кои се прикажуваат на мапа и се листаат според локацијата на возачот, но има и опција за статистика колку гориво трошите и колку често надополнувате. Првин по стартувањето на апликацијата ќе треба да си направите […]

Прочитај повеќе