Наполни си е апликација за Android која е корисна за сите возачи. Не само што има над 130 бензиски пумпи кои се прикажуваат на мапа и се листаат според локацијата на возачот, но има и опција за статистика колку гориво трошите и колку често надополнувате. Првин по стартувањето на апликацијата ќе треба да си направите […]

Прочитај повеќе