Бредли Хоровиц, потпретседателот на менаџментот за продукти во Google во интервју за Bloomberg одговори на коментарот до Марк Закерберг, со пораката „драго ни е што не потценуваат. Тоа ни послужи одлично до сега.“ Овој коментар доаѓа откако основачот на Facebook, Mарк Закерберг, искоментира дека Google си има „своја мала верзија на Facebook“. Неговиот коментар беше […]

Прочитај повеќе