Kои попусти и бесплатни игри треба да го одбележат вашиот гејминг викенд? Добредојдовте во најновиот извештај за економично пазарење игри, 1 издание! Assassin’s Creed Chronicles: China е бесплатна на Ubi Store за време на нивната најнова распродажба. Играта фрла феноменална перспектива на долгогодишниот серијал и од петни жили ја препорачуваме, дури и на гејмерите кои […]

Прочитај повеќе

Google започна да заработува на уште еден начин, а тоа е преку нудење на реклами во мејл сандачињата на Gmail. Иако од порано беа присутни рекламите на страниците на Gmail, сега се работи за нов начин на рекламирање. Рекламите пристигнуваат како пораки кои може да бидат отворени како мејловите и да бидат испратени на останатите […]

Прочитај повеќе

Вчера пишавме за стартувањето на новите Google+ страници, а веќе еден ден потоа започнаа да излегуваат интересни услови за користење на овие страни. Политиката за користење на Google+ страниците налага сопствениците на страниците да не се служат со било какви промотивни активности директно на друштвената мрежа. Според овој услов, брендовите и компаниите не смеат да […]

Прочитај повеќе