Благодарение на супер активната .мк Twitter заедница, се повеќе може да се види организација на разни #tweetup-и, oдносно настани за дружба меѓу твитерџиите. Тоа што е за одбележување е што утре, среда 09.11, се случува прв #tweetup организиран од компанија. Се работи за настанот #твитерајвар организиран од Дием-ГП, компанија за производство и преработка на овошје […]

Прочитај повеќе